Neem contact met ons op

Heeft u last van ongedierte? Ons team staat voor u klaar om effectieve oplossingen te bieden.

Klantenservice

Voor het inplannen of verzetten van uw afspraak en voor antwoord op andere vragen.

Administratie

Voor vragen omtrent administratieve zaken zoals facturatie.

Bedankt! Uw bericht is ontvangen!
Oeps! Er is iets fout gegaan bij het verzenden van het formulier.

Veelgestelde vragen

vragen over ongediertebestrijding en -preventie, en Bureau voor Dierplagen diensten.

Hoe werkt ongediertebestrijding?

Ongediertebestrijding omvat het identificeren van het specifieke ongedierteprobleem, het bepalen van de beste aanpak en het uitvoeren van effectieve bestrijdingsmaatregelen. Ons team van deskundige professionals gebruikt bewezen methoden en milieuvriendelijke benaderingen om ongedierte veilig en effici├źnt te verwijderen.

Hoe kan ik ongedierte voorkomen?

Preventie is een belangrijk onderdeel van ongediertebestrijding. We bieden verschillende preventieve maatregelen, zoals het installeren van dakgootroosters en het nemen van weringoplossingen, om te voorkomen dat ongedierte uw ruimte binnendringt. Onze experts kunnen u adviseren over de beste preventieve maatregelen voor uw specifieke situatie.

Hoe lang duurt de bestrijding?

De duur van de bestrijding hangt af van het soort ongedierte en de omvang van het probleem. Onze professionals zullen een grondige inspectie uitvoeren om de situatie te beoordelen en u een schatting geven van de benodigde tijd. We streven ernaar om de bestrijding zo snel en effici├źnt mogelijk uit te voeren.

Zijn de gebruikte methoden veilig?

Ja, we gebruiken bewezen en milieuvriendelijke methoden om ongedierte te bestrijden. Onze professionals zijn gecertificeerd en hebben ervaring in het veilig en effectief verwijderen van ongedierte. We zorgen ervoor dat de gebruikte methoden geen schade toebrengen aan mens, dier of milieu.

Hoe kan ik contact opnemen?

U kunt contact met ons opnemen door het invullen van het contactformulier op onze website of door te bellen naar ons telefoonnummer. Ons vriendelijke team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de nodige informatie en advies.

Persoon in beschermende kleding behandelt houten balken van een dakconstructie met verduurzamingsmiddel.

Kies voor Bureau voor Dierplagen

Onze gecertificeerde professionals zorgen voor een duurzame aanpak van dierplagen. Met onze landelijke dekking bieden wij de beste oplossingen voor particulieren en zakelijke klanten.

Advies van experts voor specifieke ongedierteproblemen

Voorkomen van ongedierte met preventieve maatregelen

Op maat gemaakte weringoplossingen voor verschillende soorten ongedierte