Integreer ongediertebeheer in uw huis

Ontdek de voordelen van Geïntegreerd Ongediertebeheer (GO) voor particulieren en geniet van een ongediertevrije leefomgeving.

Effectieve en milieu vriendelijke ongedierte bestrijding

Met GO BVD kunt u rekenen op een milieuvriendelijke en duurzame aanpak van ongediertebestrijding. Onze effectieve oplossingen zorgen voor een betere gezondheid en veiligheid voor u, uw gezin en uw huisdieren.

Milieuvriendelijke methoden voor een ongediertevrije leefomgeving

Duurzame oplossingen voor langdurige bescherming tegen ongedierte

Verbeterde gezondheid en veiligheid voor u en uw gezin

Hoe werkt GO: lange termijn preventie van ongedierte

GO is een innovatieve aanpak die gericht is op het voorkomen van ongedierte op de lange termijn. Door het creëren van ongunstige omstandigheden voor ongedierte, zoals het afdichten van openingen en het verwijderen van voedselbronnen, zorgen we ervoor dat uw woonruimte of bedrijfsruimte vrij blijft van ongewenste gasten.

Creëren van ongunstige omstandigheden voor ongedierte

Met GO kunt u ongedierte effectief buiten de deur houden.

Voorkom ongedierte met preventieve maatregelen

Onze experts bieden advies en oplossingen op maat.

Professionele wering voor een ongediertevrije omgeving

Bescherm uw ruimte tegen ongewenste indringers.

Een effectieve aanpak voor ongedierte bestrijding

Bij GO BVD begrijpen we dat ongedierteproblemen een serieuze bedreiging kunnen vormen voor uw bedrijf. Daarom bieden we een uitgebreid proces dat inspectie, strategiebepaling, uitvoering, monitoring en aanpassing, afronding en evaluatie omvat.

Hoe werkt GO?

GO werkt volgens een gestructureerde aanpak bestaande uit inspectie, strategiebepaling, uitvoering, monitoring en aanpassing, en afronding. Dit zorgt voor een effectieve en efficiënte aanpak van ongediertebestrijding.

Inspectie

Onze experts voeren een grondige inspectie uit om de specifieke ongedierteproblemen in uw woning te identificeren. Hierbij maken ze gebruik van hun uitgebreide kennisbank en ervaring.

Strategiebepaling

Op basis van de inspectieresultaten stellen we een strategie op om het ongedierte effectief te bestrijden en te verwijderen. Hierbij houden we rekening met uw specifieke situatie en wensen.

Monitoring en aanpassing

We monitoren voortdurend de resultaten en passen indien nodig onze aanpak aan om ervoor te zorgen dat het ongedierte volledig wordt bestreden.

01.
Inspectie

Ongedierte bestrijding

Ons team van experts biedt grondige inspecties en consultaties om de specifieke ongedierteproblemen van onze klanten te identificeren. We hebben een uitgebreide kennisbank met informatie over verschillende soorten ongedierte en hoe ze het beste kunnen worden aangepakt.

02.
Effectieve maatregelen

Voorkom ongedierte problemen

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom bieden we een reeks preventieve maatregelen, zoals dakgootroosters en steenmarterpreventie, om te voorkomen dat ongedierte in de eerste plaats uw ruimte binnendringt.

Een dakgoot met daarop een dakgootrooster ter voorkoming van verstopping door bladeren, geïnstalleerd op een huis met dakpannen.
03.
Oplossingen op maat
Bedrijfsbusje van 'Bureau voor Dierplagen' geparkeerd voor een huis met een ladder tegen het dak, mogelijk voor werkzaamheden om het dak te beschermen tegen steenmarters en vogels.

Houd ongedierte buiten

We bieden op maat gemaakte weringoplossingen voor een breed scala aan ongedierte, van vogels tot knaagdieren en insecten, om ervoor te zorgen dat ze uw eigendom niet binnendringen of beschadigen.

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u antwoorden op veelgestelde vragen over GO en de diensten van Bureau voor Dierplagen voor particulieren.

Hoe kan ik een afspraak maken?

Om een afspraak te maken, kunt u telefonisch contact met ons opnemen of het contactformulier op onze website invullen. Ons team zal zo snel mogelijk reageren om een geschikte datum en tijd voor de afspraak te plannen.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor onze diensten variëren afhankelijk van de aard en omvang van het ongedierteprobleem. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Hoe lang duurt de behandeling?

De duur van de behandeling hangt af van verschillende factoren, zoals het type ongedierte en de ernst van de besmetting. Ons team zal een inschatting maken en u hierover informeren.

Zijn de gebruikte methoden veilig?

Ja, wij gebruiken milieuvriendelijke methoden en benaderingen die veilig zijn voor mens en huisdier. Ons team zal u hierover meer informatie verstrekken tijdens de behandeling.

Bieden jullie garantie?

Ja, wij bieden garantie op onze diensten. Mocht het ongedierte binnen de garantieperiode terugkeren, dan zullen wij kosteloos een nieuwe behandeling uitvoeren.

Neem contact op voor meer informatie

Neem contact met ons op voor meer informatie over GO.

Bedrijfsbus geparkeerd voor een rijtjeshuis met zonnepanelen op het dak.