Voorkom overlast en schade door steenmarters

Steenmarterpreventie

Heeft u last van steenmarters? Deze dieren kunnen aanzienlijke schade en overlast veroorzaken. U wilt dit natuurlijk voorkomen. Ontdek daarom onze preventieve maatregelen!

Bescherm uw woning tegen steenmarters

Steenmarters kunnen aanzienlijke schade aanrichten aan uw woning en veroorzaken geluidsoverlast en stankoverlast. Onze steenmarterpreventieoplossingen zorgen ervoor dat u weer rustig kunt slapen.

Voorkom kabelschade en isolatieaantasting

Elimineer stankoverlast door steenmarterpoep

Elimineer geluidsoverlast door steenmarters

Gratis inspectie

Bel ons voor een kosteloze inspectie. Wij checken of er steenmarters aanwezig zijn en of uw dakgoot goed beschermd is tegen steenmarters.

5-jaar garantie

Elke wering die we installeren, komt met 5 jaar garantie. Mocht er toch onverhoopt iets door onze bescherming heen komen, dan lossen we dat gratis voor u op.

Binnen 48h ter plaatse

Bij melding van steenmarteroverlast wordt actie ondernomen om binnen 48 uur ter plaatse te zijn, zodat de overlast zo snel mogelijk wordt aangepakt.

Complete dakrenovatie bij schade

Heb je zoveel schade dat er reparatie of zelfs vervanging nodig is? Wij voeren een volledige dakrenovaties uit zonder dat u andere aannemers hoeft te vinden.

Steenmarterpreventie in de dakgoot

Het behouden van de functionaliteit van uw dak begint met het voorkomen van verstoppingen en schade aan dakgoten. Dit is vooral relevant wanneer het gaat om steenmarterpreventie. Deze dieren kunnen niet alleen voor verstoppingen zorgen, maar ook schade aanbrengen aan isolatiematerialen, bekabeling en zelfs de structuur van uw dak. De aanwezigheid van steenmarters kan leiden tot wateroverlast met alle gevolgen van dien voor uw muren, fundering en tuin. Daarnaast trekken ze ook andere ongewenste gasten aan, zoals vlooien en teken.

Professionele preventie

Hoewel sommige huiseigenaren proberen zelf maatregelen te treffen, zoals het plaatsen van gaas of het gebruik van marterafweermiddelen, biedt professionele installatie van steenmarterpreventiesystemen een meer effectieve en duurzame oplossing. Professionals hebben toegang tot geavanceerde materialen die niet alleen de dieren weren, maar ook hun terugkeer voorkomen.

Onze aanpak voor steenmarterpreventie

  • 10 jaar garantie: Alle gebruikte materialen voor steenmarterpreventie komen met een fabrieksgarantie van 10 jaar, wat staat voor een langdurige bescherming van uw dakgoten tegen deze ongewenste bezoekers.
  • Gratis inspectie: We bieden een kosteloze inspectie aan om de situatie te beoordelen en de beste aanpak te bepalen, waarmee we een offerte op maat kunnen opstellen zonder onvoorziene kosten.
  • Bescherming tegen steenmarters: Onze systemen zijn specifiek ontworpen om steenmarters te weren, waardoor uw dakgoten vrij blijven van verstoppingen en schade. Dit zorgt voor een ongehinderde afvoer van regenwater.
  • Erkend dealer en monteur: Als erkende dealer en monteur van dakgootpreventiesystemen bieden wij professionele installatie, gegarandeerd door onze status als erkend monteur.

Veel dakschade? Wij herstellen uw dak

Bij het aanpakken van dakrenovatie bieden wij een gestroomlijnde en efficiënte service die de noodzaak van het inschakelen van externe aannemers elimineert. Ons team van deskundige professionals heeft uitgebreide ervaring met een breed scala aan dakrenovatieprojecten, van kleine reparaties tot volledige dakvervangingen. We begrijpen dat dakrenovatie een ingrijpend proces kan zijn, en ons doel is om dit zo soepel en zorgeloos mogelijk te maken voor onze klanten.

Wij beheren het gehele renovatieproces intern, wat betekent dat u één aanspreekpunt heeft voor al uw vragen en zorgen. Dit elimineert de communicatieproblemen en vertragingen die vaak voorkomen wanneer meerdere aannemers betrokken zijn.

Kosten voor steenmarterpreventie

De investering in steenmarterpreventie in de dakgoot varieert afhankelijk van de complexiteit van het systeem en de grootte van uw dakgoten. Hoewel de aanvangskosten hoger kunnen zijn dan het zelf proberen te voorkomen van verstoppingen, zijn de voordelen van professionele installatie aanzienlijk. Dit omvat langdurige bescherming en het voorkomen van kostbare schade op lange termijn. Het aanvragen van een op maat gemaakte offerte biedt helderheid over de kosten en voordelen voor uw specifieke situatie.

Het voorkomen van steenmarteroverlast in uw dakgoten is een belangrijke stap in het beschermen van uw woning tegen structurele schade en het waarborgen van de afwatering. Met de juiste preventieve maatregelen kunt u rustig slapen, wetende dat uw dakgoten veilig zijn voor deze behendige dieren.

Effectieve steenmarterpreventie door professionals

Voorkom schade aan uw eigendom met onze betrouwbare steenmarterpreventiediensten.