Ongedierte bestrijding in de omgeving van Genemuiden, Zwolle, Almere

Onze experts bieden u een breed scala aan diensten voor het bestrijden van steenmarters, vogels, insecten, knaagdieren, houtaantasters en onze uitgebreide IPB-dienst. Onze unieke aanpak zorgt voor een gezonde en comfortabele omgeving. Laat ons uw plaagdierproblemen oplossen en neem contact met ons op voor een offerte op maat. Wij staan klaar om u van dienst te zijn.

Steenmarterbestrijding

Steenmarters zijn een martersoort, waartoe ook wezels, otters en fretten behoren. Ze zijn nauw verwant aan de Europese bunzing. Steenmarters komen in heel Europa voor. Voornamelijk vanuit Duitsland maken ze hun opmars naar Nederland.

Vogelwering

Vogels kunnen nestelen, lawaai maken en voor vervuiling zorgen. Effectieve vogelwering voorkomt dat ze gebouwen beschadigen of ongemak veroorzaken. Door snel in te grijpen, behoudt u de rust en netheid van uw omgeving.

Knaagdierbestrijding

Met hun urine en ontlasting kunnen ze uw voedsel met salmonellabacteriën besmetten. Hierdoor kun je een voedselvergiftiging oplopen. Ook kunnen ze, net als ratten de ziekte van Weil overbrengen. Muizen kunnen ook infecties veroorzaken met het hantavirus.

Houtaantasters bestrijden

Heeft u onlangs kleine gaten en beschadigingen in uw houtwerk geconstateerd? Waarschijnlijk heeft u dan te maken met houtworm, boktor of ander ongedierte.

Creëer een ongediertevrije omgeving

Neem contact met ons op voor effectieve en duurzame ongediertebestrijding en -preventie.

Bedrijfsbus geparkeerd voor een rijtjeshuis met zonnepanelen op het dak.