Professionele bedwantsenbestrijding

In de strijd tegen bedwantsen in de horeca staat Bureau voor Dierplagen klaar met deskundige oplossingen. Onze gespecialiseerde bedwantsenbestrijding voor hotels, B&B's en vakantieparken zorgt voor een veilige, schone en gastvrije omgeving voor uw gasten.

01.
Reputatieschade

Groeiend probleem

Bedwantsen zijn een groeiend probleem in de horecabranche. Deze kleine, nachtelijke insecten kunnen zich snel verspreiden en zijn moeilijk te detecteren. Een infestatie kan leiden tot ongemak voor gasten en potentiële reputatieschade voor uw onderneming.

02.
Doeltreffend

Nauwkeurige inspectie

Ons team van experts begint met een nauwkeurige inspectie van uw accommodatie om infestatiegebieden te identificeren. Wij gebruiken geavanceerde technieken, waaronder hittebehandelingen en veilige insecticiden, om bedwantsen effectief uit te roeien. Wij bieden training aan uw personeel over hoe bedwantsen te voorkomen en vroegtijdig te herkennen.

03.
Monitoring

Deskundige monitoring

Onze deskundige monitoring zorgt ervoor dat uw ruimte vrij van bedwantsen blijft. We controleren regelmatig hoe goed onze bestrijdingsmethoden werken en passen ze aan als dat nodig is.

Bedwantsen beheer

Vakkundige expertise

Onze specialisten combineren jarenlange ervaring met de nieuwste technieken voor effectieve bedwantsenbestrijding.

Milieubewust

We zetten ons in voor milieuvriendelijke bestrijdingsmethoden die veilig zijn voor uw omgeving.

5-jaar garantie

Vertrouw op onze uitgebreide garantie van vijf jaar voor langdurige gemoedsrust en kwaliteitsborging.

Bedwantsen uitroeien in accommodatievoorzieningen

Bescherm uw gasten en uw reputatie tegen bedwantsen. Neem contact op voor een consultatie en bespreek hoe we uw accommodatie bedwantsvrij kunnen houden.

Persoon in beschermende kleding die een monster neemt in een laboratoriumomgeving.