Effectieve bestrijding van ratten

Onze aanpak elimineert niet alleen effectief ratten, maar focust tevens op duurzame oplossingen en preventie om toekomstige infestaties te verminderen. De methoden zijn milieuvriendelijk en veilig voor uw omgeving, medewerkers en klanten. Bureau voor Dierplagen streeft ernaar om zakelijke locaties vrij van ratten en muizen te houden, wat een gezonde en veilige werkplek ondersteunt.

01.
Zakelijke inspecties

Gezondheidsrisico's en economische schade

Ratten zijn overdragers van ziekten zoals de ziekte van Weil en kunnen economische schade veroorzaken door voedsel, verpakkingen en zelfs gebouwstructuren te beschadigen. Hun neiging om aan elektrische bedrading te knagen creëert bovendien een brandrisico. Een rattenplaag kan ook de reputatie van uw bedrijf aantasten, vooral als deze online wordt belicht. Preventieve maatregelen zijn daarom cruciaal in gebieden waar voedsel wordt bereid of opgeslagen.

02.
Preventieve maatregelen

Herkennen van rattenactiviteit

Signalen van ratten in uw bedrijfspand kunnen zijn: beschadigde verpakkingen en kabels, een kenmerkende geur van rattenurine, zichtbare rattenkeutels die donker en banaanvormig zijn, en vettige strepen langs muren en vloeren. Verse keutels en sporen van rattenactiviteit duiden op een actieve plaag, terwijl oudere tekenen wijzen op een langer bestaand probleem.

03.
Op maat gemaakte wering

Preventie is de sleutel

Door onze rattenbestrijdingsservice in te schakelen, verbeteren we niet alleen de hygiëne en beschermen we uw eigendommen, maar zorgen we ook dat u voldoet aan regelgeving via de Integrated Pest Management (IPM) methode. Voorkomen blijft immers beter dan genezen.

Effectieve muizenbestrijding voor bedrijven

Probleem bij de wortel aanpakken, met altijd een bestrijder dichtbij. Bel nu voor snelle oplossingen